De AED van de Bredeweg heeft een nieuwe plek gekregen. De AED hangt nu aan het schuurtje bij Bredeweg 89. Goed bereikbaar op de splitsing Bredeweg en Kerneel.

AED Nederweert

Aangesloten vrijwilligers krijgen bij een reanimatie een oproep met daarbij het adres waar de AED hangt, maar voor iedereen die aangesloten is als burgerhulpverlener bij Hartslagnu, is het goed om komende dagen even langs te wandelen zodat je weet waar de AED hangt.

Heb je interesse om je ook aan te sluiten bij het landelijk oproepsysteem, kom dan op woensdag 5 oktober naar de kantine van voetbalclub Eindse Boys voor de informatie-avond. Wanneer je al een geldig reanimatie-certificaat hebt dan kun je je meteen aanmelden en anders krijg je een basiscursus reanimatie en AED-gebruik aangeboden.

Voor vragen of aanmelden voor de jaarlijkse herhalingsles klik je hier.

Het bericht AED Bredeweg Nederweert verplaatst verscheen eerst op Nederweert24.

Door Halvari

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.