SCHIEDAM- Het evenement Vis op het Water keert terug bij Cafe Sjiek aan de Oude Sluis in Schiedam. Op 16 en 17 september bent u welkom op het ponton voor dit welbekende klasjieke diner. Vanaf 18.00 uur kunt u aanschuiven en genieten van de mooiste fruits de mer, bouillabaisse, surf & turf en dessert. Verwacht daarbij een hoop spectaculair entertainment en heel veel gezelligheid.

Kaarten zijn nu verkrijgen voor 82,50 euro bij Sjiek.

Op 23, 24 en 25 september kunt u op het ponton terecht voor de Brandersfeesten bij Sjiek. Café Sjiek, gelegen naast het zakkerdragershuisje bestaat vanaf 2002. Sinds 1845 zit er al horeca, hier was het waar vroeger de zakkerdragers hun verdiende loon kwamen opdrinken.

The post ‘VIS OP HET WATER’TERUG BIJ SJIEK SCHIEDAM appeared first on Schiedams Nieuws.

Door Halvari

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.