VLAARDINGEN- Voor alle Oekraïners die in Vlaardingen verblijven, heeft de gemeente een groepsafspraak gemaakt voor het ophalen van een bewijs van verblijf bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND). Hiermee kunnen ze naar de Oekraïne heen en weer reizen, bijvoorbeeld voor familiebezoek.

Vanaf 1 november hebben alle Oekraïners een sticker nodig in hun paspoort. Hiermee kunnen ze aantonen dat ze in Nederland mogen wonen en werken. De sticker kan opgehaald worden bij de IND. Hiermee kunnen Oekraïners tot in ieder geval 4 maart in Nederland blijven en aanspraak maken op leefgeld, opvang, medische zorg en onderwijs voor kinderen.

The post VLAARDINGEN REGELT STICKERS OEKRAÏNERS VOOR FAMILIEBEZOEK appeared first on Schiedams Nieuws.

Door Halvari

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.