In dit nieuwsbericht vind je een verzameling van 112-nieuws van donderdag 11 augustus. Ook vind je hier links naar de uitgebreide verhalen.

08.40: Zoekactie naar drenkeling op de Lek bij Ridderkerk

De brandweer en andere hulpverleners zijn op zoek naar een mogelijke drenkeling in Ridderkerk. Een persoon zou in het water zijn gezien, en wordt nu naar gezocht. Een woordvoerster van de brandweer kon nog niet met zekerheid zeggen dat er daadwerkelijk een persoon in het water ligt. Ook vanaf de kant van Krimpen aan den IJssel wordt er gezocht.

08.15: Persoon te water Willemsbrug Rotterdam

Rond kwart over acht rukte de brandweer uit voor een drenkeling bij de Willemsbrug in Rotterdam. De brandweer kwam met meerdere wagens ter plaatse, gelukkig kon de persoon snel uit het water worden gehaald met behulp van een passerende boot. Het is niet bekend hoe deze persoon in het water terecht is gekomen.

 

Het bericht 112 Rijnmond Kort : Brandweer druk met drenkelingen in Rotterdam en Ridderkerk verscheen eerst op Nieuws op Beeld.

Door Halvari

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.