Deze keer geen Dier van de Week, maar Kittens!

Wist u dat er in het asiel momenteel tientallen kittens ter adoptie staan? Sommige kittens zijn nog ukkies en zitten in een gastgezin, al dan niet met hun moederpoes. Maar in onze kittenkamer is het ook een drukte van jewelste! Zwarte kittens, rode kittens, cypers-grijze kittens, zwart-witte kittens en driekleurtjes. We hebben ze allemaal! Speelbeestjes, sluipers en slopers. Knuffelaars, klimmers en kat-uit-de-boom-kijkers. Energiebommetjes en doezelaars. Verlegen kittens en luidruchtige haantjes-de-voorste. Voor elk soort mens is er wel een bijpassend kitten.

U bent van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in onze kittenkamer. Doe dit ná uw vakantie, want zo’n schatje neemt u natuurlijk het liefst meteen mee. Kijk voor foto’s en verhalen op onze website https://dierenambulancehelmond.nl/asiel/kittens/

Is uw vakantie al voorbij? Het kittenseizoen nog lang niet! Elke dag worden er nog steeds kittens of zwangere poezen binnengebracht. Lijkt het u leuk om een tijd gastgezin te zijn? Neem dan vooral contact met ons op.

Informatie Dierenambulance

Mail naar: [email protected] of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een ander dier, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/ 

U bent meer dan welkom! Maar om op een voor mens en dier verantwoorde wijze met bezoek om te kunnen gaan, wordt u gevraagd om eerst een afspraak te maken.

U kunt bellen tijdens onze openingstijden via:   0492-513971

Attentie:

Dierenambulance Helmond is dringend op zoek naar opvanggezinnen voor binnenkomende kittens en zwangere poezen. Het opvangen van moederloze kittens is leuk maar ook intensief. Om de drie uur moeten de kleintjes een fles en gemasseerd worden om te plassen en te poepen. Maar dat geeft veel voldoening. Heeft u minder tijd, maar u wilt wel opvanggezin zijn? U kunt zich ook opgeven voor de opvang van zwangere of pas bevallen poezen met kittens. Deze hebben weinig zorg nodig, een schone kattenbak, voer en schoon water. De poes verzorgt zelf haar baby’s. Alleen opletten of alles goed gaat. Eventueel een kooi, voer, kattenbak en alles wat er verder nodig is, wordt verzorgd door de Dierenambulance. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Dierenambulance, tel.nr.: 0492-513971.

Door Halvari

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.