ROTTERDAM- Bij een steekincident in een woning aan de Vroesenlaan in Rotterdam-Blijdorp raakte woensdagavond een 21-jarige man zwaargewond. Hij is met spoed voor behandeling naar een ziekenhuis vervoerd. Een 25-jarige inwoner van Rotterdam is in de woning aangehouden. Zijn rol wordt onderzocht.

Om 19.30 uur werd in eerste instantie een vechtpartij gemeld. Later bleek dat er met een mes gestoken was, waarbij het 21-jarige slachtoffer meerdere steekwonden opliep. Eenmaal in de woning werd met hulp van een mobiel medisch team eerste hulp verleend, waarna de behandeling in een ziekenhuis werd voortgezet. De toestand het van het slachtoffer is kritiek.

De 25-jarige arrestant wordt verdacht van betrokkenheid. Het onderzoek naar wat zich in de woning afspeelde is nog in volle gang.

The post MAN (25) AANGEHOUDEN NA STEEKINCIDENT ROTTERDAM appeared first on Schiedams Nieuws.

Door Halvari

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.