SCHIEDAM- De 29-jarige C. D. uit Den Haag heeft in Schiedam in een personenauto gereden, terwijl een hem door het daartoe bevoegde gezag buiten Nederland afgegeven rijbewijs of een internationaal rijbewijs was gevorderd. Deze week moet de man zich komen verantwoorden bij de politierechter in Rotterdam.

De Turk is op 15 september op de ‘s-Gravelandseweg aan de kant gezet door de politie.

Het toch gaan rijden, na beslag op uw rijbewijs, is strafbaar gesteld in artikel 9 lid 6 WVW.  Wanneer u toch gaat rijden na een beslag op uw rijbewijs, riskeert u een gevangenisstraf van 2 weken. Een ontzegging van de rijbevoegdheid wordt in de meeste gevallen niet opgelegd, maar dan kan wel.

Een rijbewijs kan onmiddellijk worden ingenomen bij rijden onder invloed en bij ernstige gevaarzetting.

The post MAN (29) TOCH ACHTER STUUR SCHIEDAM NA INVORDERING RIJBEWIJS appeared first on Schiedams Nieuws.

Door Halvari

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.