HOEK VAN HOLLAND- Bij de vestiging van supermarkt Albert Heijn in de Prins Hendrikstraat te Hoek van Holland zijn twee pakken koffie gestolen door J.A.M. van der B. (38), meent het Openbaar Ministerie. De vrouw uit de badplaats stal de pakken op 21 januari vorig jaar. Nu moet ze zich komen verantwoorden voor de politierechter in Rotterdam.

Winkeldiefstal is een vorm van kleine criminaliteit. De straf op winkeldiefstal kan bestaan uit een werkstraf, maar ook uit gevangenisstraf. Dit hangt onder andere af van de omvang van de diefstal. Als de dief al eerder is veroordeeld wegens winkeldiefstal dan zal een zwaardere straf worden opgelegd dan wanneer het de eerste keer is.

The post VROUW (38) STEELT KOFFIE BIJ AH HOEK VAN HOLLAND appeared first on Schiedams Nieuws.

Door Halvari

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.