In dit nieuwsbericht vind je een verzameling van 112-nieuws van vrijdag 12 augustus. Ook vind je hier links naar de uitgebreide verhalen.

13.00 Bruggen gekoeld vanwege warmte

Meerdere bruggen in Rotterdam en Omstreken worden gekoeld vanwege de warmte. Door de hitte kan het brugdek uit gaan zetten waardoor deze niet meer zal kunnen sluiten. Door het brugdek te koelen kan dit worden voorkomen.

Koelen van brugdek op de Spijkenisserbrug
12.00 Portiek beschoten Goudse Rijweg Rotterdam

Een bewoner van een portiek aan de Goudse Rijweg in Rotterdam is afgelopen nacht beschoten. Rond 05.30 uur ontdekte een bewoner de inslagen en zag hulzen liggen.

08:00 Douane onderschept 300 kilo cocaïne

De Douane heeft donderdag in de haven van Rotterdam weer een forse hoeveel cocaïne onderschept. Het gaat om 300 kilo dat verstopt zat tussen vismeel. Deze zaten in een scheepscontainer vanuit Chili welke onderweg was naar een bedrijf in Amersfoort. Dit bedrijf heeft er vermoedelijk niets mee te maken.

De @Douane onderschepte vandaag weer een behoorlijke partij #cocaïne in de haven van #Rotterdam. 300 kilo tussen….vismeel. Het #HARC-team onderzoekt de zaak. De coke is inmiddels vernietigd. https://t.co/YVckDuaeZj pic.twitter.com/nWMaXlNMsU

— Openbaar Ministerie Rotterdam (@OM_Rotterdam) August 11, 2022

06:00 Honderden protestvlaggen opgehangen in Alblasserdam

Tientallen mensen hebben afgelopen nacht in Alblasserdam bijna 500 vlaggen opgehangen in Alblasserdam. De Nederlandse vlaggen werden omgekeerd opgehangen aan onder andere lichtmasten en andere objecten. De “demonstranten” willen zo laten zien dat ze boeren steunen in het stikstofbeleid van het kabinet.

Nieuws: Alblasserdam voorzien van honderden protestvlaggen; “We willen een statement maken” – https://t.co/qSY9S1Q0fc

— Peter Stam (@peterstam) August 11, 2022

05:00 Strandtent Beachclub 8 Rockanje verwoest door brand

In Rockanje is afgelopen nacht een strandtent in vlammen opgegaan. Rond 05.00 uur vannacht werd de brand ontdekt en bij aankomst van de brandweer was er al geen redden meer aan. De brandweer zette in op het gecontroleerd uitbranden van het pand en wist overslag naar de duinen te voorkomen. Het is niet bekend hoe de brand is ontstaan.

Van Beachclub 8 is niets meer over.

Lees meer: Grote brand verwoest strandtent Beachclub 8 Swinsedreef Rockanje

Pand staat volledig in de Gloria pic.twitter.com/bUPENuYskh

— Wil van Balen (@balen_wil) August 12, 2022

 

Het bericht 12-08 112 Rijnmond Kort: Grote drugsvangst in haven Rotterdam, Beachclub 8 Rockanje verwoest door brand en woning beschoten in Rotterdam verscheen eerst op Nieuws op Beeld.

Door Halvari

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.