Strijen – Beleef het en Eet het zou op zaterdag 13 augustus weer zijn deuren openen voor het  zelf oogsten van groente. Ook zou er een Oogstmarkt plaats vinden. De vergunning voor de aangekondige Oogstmarkt was helemaal rond maar de vergunning voor het zelf oogsten van je voedsel gaat pas op maandag 15 augustus in. 

Akkerbouwer Martin de Ruiter heeft nu besloten om de oogstmarkt af te lasten omdat naast de markt niet geoogst kan worden dit weekend.

Vanaf zaterdag 20 augustus  kan iedereen weer op elke zaterdag en zondag terecht bij Beleef het en Eet aan Groot Cromstrijensedijk 17a in Strijen  voor aardappelen, uien, wortelen, rode bieten, pompoenen, rode en witte kool. Elk weekend kan jong en oud zelf zijn eigen aardappelen en groenten van het land halen. Elke zaterdag en zondag weer je verse groenten oogsten, voor een schijntje van de prijs, vergeleken met de supermarkt.

Voor € 0,75 per kilo is het de moeite waard om flink aan het werk te gaan. En ben je klaar met oogsten dan kan je ook nog een lekker patatje en wat drinken halen.

Op zaterdag  kan je oogsten tussen 10 en 17 uur . Op zondag tussen 13 en 17 uur! 

 

Door Halvari

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.