SCHIEDAM- Tegen het besluit tot de maandenlange afsluiting van de Slimme Watering in Schiedam kan iedere belanghebbenden nu officieel bezwaar maken.

Het bezwaar is mogelijk de komende 6 weken via een gemotiveerd bezwaarschrift bij het college van burgemeester en wethouders van Schiedam (Postbus 1501, 3100 EA Schiedam) onder vermelding van ‘bezwaarschrift’.

Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van dit besluit niet. Degenen die een bezwaarschrift hebben ingediend kunnen, indien er sprake is van spoedeisend belang, ook bij de president van de Arrondissementsrechtbank Rotterdam, sector bestuursrecht, vragen om een voorlopige voorziening te treffen.

Het wegdek van de Slimme Watering, gelegen tussen de aansluitingen van de Kasteelweg en de Akkers, is in de loop van de jaren ernstig verzakt. De bedoeling is het ophogen van de omgeving, met zogenaamd ‘licht’ ophoog materiaal, en de weg en ondergrondse infrastructuur, weer op de gewenste hoogte te brengen.

Aannemer Dura Vermeer start dinsdag met het uitvoeren van de werkzaamheden.

The post BEZWAAR MOGELIJK TEGEN AFSLUITING SLIMME WATERING SCHIEDAM appeared first on Schiedams Nieuws.

Door Halvari

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.