VLAARDINGEN- Rond 16 augustus start een nieuwe aanbieder van elektrische deelscooters in Vlaardingen. De scooters van Check komen naast die van GO Sharing en Felyx, waarover nu al veel klachten zijn in verband met het parkeergedrag van de gebruikers.

De gemeente heeft met de aanbieders van deelscooters afspraken gemaakt over het oplossen van overlast. Zo kunt u GO Sharing (telefoon (085) 902 2901), Felyx (telefoon (085) 208 0470) en Check (telefoon (085) 888 1041) bellen als er een deelscooter bijvoorbeeld de uitrit blokkeert of midden op straat staat. Vergeet dan niet om het kenteken of de naam van de scooter te noteren, anders kunnen de aanbieders niet traceren om welke scooter het gaat. Alle aanbieders zijn 24/7 bereikbaar.

De gemeente prijst de deelscooters van de commerciële ondernemingen ondertussen aan als ‘dragen bij aan schonere lucht in de stad, minder geluidsoverlast en een betere doorstroming van het verkeer.’

Critici zien in de deelscooters een onderdeel van The Great Reset, waarbij een globalistische elite elk privébezit onmogelijk maakt (met uitzondering van henzelf) en een totaal controle over de wereldbevolking wil uitoefenen. Hun slogan: ‘You’ll own nothing. And you’ll be happy’. 

The post NOG MEER DEELSCOOTERS IN VLAARDINGEN appeared first on Schiedams Nieuws.

Door Halvari

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.