Vanavond 12 augustus is het zesde kasteeltuinconcert van deze zomer. Op het hoofdpodium staat de allround coverband Baby Bleu. Op Podiumtwee de 11-koppige funk, soul en grooveband Colibri.

Hoofdpodium
De zes jongens van Baby Blue nemen hun enthousiasme mee naar ieder optreden. Tot 2021 was zanger FLEMMING leadzanger van deze allround coverband. Vanaf de eerste minuut probeert Baby Blue te boeien met het uitgebreide repertoire en staat de boel op z’n kop. Pop, Rock ’n Roll, Nederlandstalig en zelfs die ene foute zomerhit. Baby Blue speelt alles, zolang het maar voldoet aan de volgende voorwaarden: iedereen kent het, iedereen zingt het mee en iedereen zal erop dansen en springen.

Podiumtwee
Colibri is een 11-koppige funk, soul en groove band met ruim 20 jaar ervaring. Hun repertoire laat zich niet in één woord omschrijven. Discogangers, soulsisters en funkbrothers, er is voor ieder wat wils, zolang het maar dansbaar is. Ze spelen hits uit heden en verleden in een eigen jasje.

Door Halvari

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.