Het lijkt een prachtig idee – en dat is het natuurlijk ook gewoon – maar het kan anders gaan zoals gepland: iemand direct na de finish van een triathlon ten huwelijk vragen. De Estlandse Marti Alt ging vorig jaar, na zijn succesvolle deelname aan Ironman Tallinn, op één knie, maar daar zaten zijn hamstrings nog niet helemaal op te wachten. In onderstaande video zie je hoe de kramp erin schoot. Gelukkig waren er een paar mensen die hem te hulp schoten en kon hij zijn aanzoek vervolgen. En zijn – toen nog – vriendin zei volmondig ‘ja’, want in juli dit jaar zijn de twee getrouwd.

View this post on Instagram

 

A post shared by IRONMAN Europe (@ironmaneurope)

The post Huwelijksaanzoek na triathlon niet zonder risico: atleet gaat op zijn knie en krijgt kramp [VIDEO] appeared first on 3athlon.nl.

Door Halvari

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.