In dit nieuwsbericht vind je een verzameling van 112-nieuws van zondag 14 augustus. Ook vind je hier links naar de uitgebreide verhalen.

09.00 22 bekeuring tijdens verkeerscontrole in Rotterdam Nesselande

De politie heeft afgelopen vrijdag een grote verkeerscontrole gehouden op de strandboulevard in Nesselande. In de omgeving van de Sicilieboulevard werden verschillende weggebruikers aan een controle onderworpen. In totaal werden er 22 bekeuringen uitgedeeld.

Lees meer: Grote verkeerscontrole en meerdere bekeuring bij verkeerscontrole Rotterdam-Nesselande

07.15 Grote brand bij Picnic Vlambloem Rotterdam

In het pand van Picnic aan de Vlambloem is afgelopen nacht brand uitgebroken. In drie elektrische bezorgauto’s was brand ontstaan. Een medewerker van het bedrijf ontdekte de brand doordat het pand vol met rook stond. Gelukkig had de sprinklerinstallatie de grootste vlammen al geblust. De brandweer heeft nageblust.

Lees meer: Grote brand in distributiecentrum Picnic Vlambloem Rotterdam 

05.15 Ravage na plofkraak Hof van Spaland Schiedam

In winkelcentrum Hof van Spaland heeft afgelopen nacht een explosie plaatsgevonden. Het gaat vermoedelijk om een plofkraak. De gevel van een Albert Heijn filiaal is fors beschadigd geraakt. Of er ook iets is buitgemaakt is nog niet bekend.

Lees meer: Ravage na plofkraak in winkelcentrum Hof van Spaland Schiedam

01.48 Woning verwoest door uitslaande brand Dirkslandstraat Rotterdam

Een woning aan de Dirkslandstraat in Rotterdam is afgelopen nacht verwoest door een uitslaande brand. De brand ontstond op de benedenverdieping en was bij aankomst van de brandweer uitslaand. De brandweer schaalde op naar middelbrand en wist doorslag naar boven te voorkomen. De woning is fors beschadigd geraakt.

Lees meer: Uitslaande brand verwoest woning Dirkslandstraat Rotterdam 

23.00 Man door arrestatieteam uit woning gehaald Hobbemalaan Krimpen aan den IJssel

Een man is zaterdagavond door een arrestatieteam uit zijn woning aan de Hobbemalaan in Krimpen aan den IJssel gehaald. De man had kort daarvoor een persoon mishandeld, maar wilde niet naar buiten komen. Gezien de voorgeschiedenis met de man rondom agressie tegen agenten werd hij door een arrestatieteam aangehouden.

Lees meer: Man door arrestatieteam uit woning gehaald na mishandeling Hobbemalaan Krimpen aan den IJssel

Het bericht 112 Rijnmond Kort: Grote brand in distributiecentrum Picnic Rotterdam en Plofkraak in Schiedam verscheen eerst op Nieuws op Beeld.

Door Halvari

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.