Berkel en Rodenrijs – Een automobilist is zondagmiddag op de Doenkade in Berkel en Rodenrijs met de schrik vrijgekomen nadat hij met zijn auto over de kop was geslagen. De bestuurder zag op de weg een konijn zitten, wilde hiervoor uitwijken maar verloor de macht over het stuur. De auto sloeg hierdoor over de kop en kwam op de andere rijbaan terecht.

De huldiensten die massaal waren oproepen hoefde gelukkig niet te worden ingezet. de bestuurder kon zelfstandig en ongedeerd uit het voertuig kruipen. Een bergingsbedrijf heeft de zwaar beschadigde auto meegenomen.

©Norbert Verhoeff

Het bericht Automobilist schrikt van konijn, wijkt uit en slaat over de kop Doenkade Berkel en Rodenrijs verscheen eerst op Nieuws op Beeld.

Door Halvari

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.