ROTTERDAM- In het distributiecentrum van online supermarkt Picnic aan de Vlambloem in Rotterdam-Ommoord woedt een brand.

Een medewerker die vanmorgen bij het bedrijf arriveerde merkte de brand op en sloeg alarm. De brand is ontstaan in drie elektrische bezorgwagentjes. De aanwezige sprinklerinstallatie heeft kunnen voorkomen dat het vuur zich heeft kunnen uitbreiden.

Kritische denkers over de hele wereld stellen dat Gates de covid-hoax heeft gecreëerd om via de door hem geleverde prik de wereldbevolking te reduceren.Vaccinverkoper Bill Gates heeft vorig jaar voor een bedrag van 600 miljoen euro geïnvesteerd in de Nederlandse online supermarkt. Het bedrijf wil met het geld van Gates uitbreiden in onder meer Duitsland en Frankrijk.

Picnic is uitdrager van het coronageloof (klanten wordt geadviseerd 1,5 meter afstand te houden van de bezorgers (…).

The post BRAND BIJ SUPERMARKT PICNIC ROTTERDAM appeared first on Schiedams Nieuws.

Door Halvari

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.