SCHIEDAM- De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over een plofkraak in Schiedam. Er zijn geen verdachten aangehouden.

Bewoners bij het Hof van Spaland in Schiedam werden omstreeks 05.30 uur in de nacht van zaterdag 13 op zondag 14 augustus opgeschrikt door een harde knal. Het Team Explosieven Verkenning en het Forensisch Opsporingsteam doen op dit moment onderzoek naar de plofkraak.

Op dit moment is de politie bezig met het spreken van getuigen en het uitkijken van camerabeelden. Heeft u iets gezien van het incident of heeft u meer informatie over de verdachten? Geef het dan door via 0900-8844. Ook camerabeelden zijn welkom.

The post GETUIGENOPROEP: PLOFKRAAK HOF VAN SPALAND SCHIEDAM appeared first on Schiedams Nieuws.

Door Halvari

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.