SCHIEDAM- Het 7e ms Rotterdam van de Holland-Amerika Lijn (HAL) is sinds vanmorgen terug in Rotterdam. Vanmiddag rond 17.00 uur vertrekt ze weer naar Eidfjord. Ze is daardoor vanmiddag rond 17.30 uur te zien vanaf de Maasboulevard in Schiedam. Tegen 18.00 uur passeert ze Vlaardingen. Om 18.30 uur Maassluis en rond 19.00 uur kiest ze het zeegat bij Hoek van Holland.

Ook 21 en 28 aug en 11 september is ze aan de kade bij Cruise Port Rotterdam.

De Rotterdam VII is het grootste schip van de HAL tot nu toe. Het vlaggenschip heeft een capaciteit van 2660 passagiers. Ze is op 30 mei vorig jaar gedoopt door Prinses Margriet. De besloten ceremonie vond plaats op het schip aan de Wilhelminakade dit in verband met het coronageloof (gebaseerd op de hoax).

The post MS ROTTERDAM VANMIDDAG TE ZIEN BIJ MAASBOULEVARD SCHIEDAM appeared first on Schiedams Nieuws.

Door Halvari

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.