Vanaf 21 september: Gratis proeflessen Jeugdtheaterschool Annatheater

Vanuit de passie om met kinderen en jongeren te werken werd 17 jaar geleden Jeugdtheaterschool Annatheater opgericht. We bieden een gedegen lesprogramma waarin kinderen en jongeren hun talenten ontwikkelen.

Speel je thuis weleens dat je een popster, een held of de baas van de wereld bent? Kom dan eens in het Annatheater toneelspelen!

Vanaf woensdag 21 september beginnen de cursussen op onze Jeugdtheaterschool weer.

Op het toneel kun je van alles beleven. Je fantasie gebruiken om allerlei spannende, gekke en onverwachte situaties te beleven. Het is niet alleen ontzettend leuk om toneel te spelen, je leert ook een heleboel. In de acteerlessen werk je aan je houding, stem en verbeelding. Je vermogen om samen te werken, te presenteren en je fantasie worden verbreed.

In alle groepen krijgen kinderen en jongeren onder de enthousiaste begeleiding van theaterdocent Lavínia Germano professionele acteerlessen.

Doe je mee? Kom gratis en vrijblijvend een proefles volgen. De lessen worden vanaf 21 september op woensdagen en donderdagen gegeven.

“Wat is het elke keer weer leuk om een voorstelling bij te wonen. Dat doen jullie zo goed, het plezier spat er van af.” (Niels, vader van Britt)

“Als ik toneel speel kan ik mijzelf helemaal laten gaan, kan ik me helemaal verliezen in mijn personage, kan ik gekke dingen doen zonder dat iemand dat gek gaat vinden.” (Enna 17 jaar)

Meer informatie: [email protected] of bel: 06-44369288.

Voor lestijden: www.annatheater.nl rubriek Jeugdtheaterschool

 Verwacht in oktober

Anna Producties en toneelgroep Vreemd  Beest spelen vanaf 8 oktober: “She is the Man” naar “Driekoningenavond” van Shakespeare

Eindhovens Dagblad over Anna Producties: “De spelers spreiden een enthousiasme en professionaliteit tentoon, die je als toeschouwer bijna hun jeugdigheid doet vergeten. De productie met toneelspel, zang en grapjes blijft boeien tot het einde.”

Eindhovens Dagblad over toneelgroep Vreemd  Beest: “De Pagador door jubilerend Vreemd Beest een pareltje.”

Het Annatheater ligt op 1 minuut loopafstand van het NS-station Helmond.

Het adres is Floreffestraat 21a, Helmond. Telefoon: 0492-475255

[email protected] ; www.annatheater.nl

Door Halvari

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.