SCHIEDAM- Het ziet er naar uit dat het verbod op barbecueën buiten de barbecue-velden in het Beatrixpark in Schiedam is nageleefd het afgelopen weekend. Een beruchte plek is het Hazepad. Op maandagochtend is het beeld een opgeruimd grasveld waar het voorheen, na een zonnig weekeinde, bezaaid lag met rommel en barbecueresten. Vooral naast de vuilnisbak (die is verder leeg was). Deze ochtend alleen een achtergelaten klapstoeltje naast een schroeiplek in het droge gras en nieuwe vuilniszakken in de kliko’s. Irado is hier eerder al aan de slag gegaan.

Bij de barbecue-velden (in het Beatrixpark aan aan de Maasboulevard) moet verplicht gebruik worden gemaakt van de betonnen bakken waarin gebruikte kooltjes kunnen worden gestort. Op alle andere publieke plekken, waar deze bakken ontbreken, is barbecueën officieel verboden.

Na elke dag waarop de officiële barbequezone intensief wordt gebruikt verschijnt een opruimploegje plus auto met laadbak van Irado. Volle vuilniszakken worden ingeladen en het officiële barbequeveld is daarna weer smetteloos. Het ziet er naar uit dat ook het Hazepad bij de officiële zone is getrokken… en niet alleen door de barbequers.

The post BBQ-ZONE BEATRIXPARK SCHIEDAM NA ZONNING WEEKEND appeared first on Schiedams Nieuws.

Door Halvari

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.