Als lid van vv SHO kan je iedere week lekker voetballen. SHO heeft niet voor niets de meeste leden van Oud-Beijerland  en een prachtige accommodatie met 4 natuurgrasvelden én twee fantastische kunstgrasvelden waar het hele jaar door op gevoetbald en getraind kan worden. Verder is de sfeer in onze elftallen onovertroffen! Voor iedereen hebben wij op ieder niveau een geschikt elftal. Samen genieten van voetbal: dat is waar SHO voor staat.

Het vrouwen- meisjesvoetbal is een van de snelst groeiende sporten van Nederland en SHO heeft een bloeiende meisjesafdeling, 122 speelsters, de Voetballerina’s, waar plezier en prestatie hand in hand gaan. Afhankelijk van leeftijd spelen onze voetballerina’s in de Grashoppers t/m ons ambitieuze Vrouwen 1 elftal. Kortom voor ieder meisje of vrouw is er een team.

Afgelopen seizoen waren onze meiden weer redelijk succesvol. Zo schreef onze MO11 (Meisjes Onder 11) clubgeschiedenis om als jeugdteam als eerste van SHO in de finale van de prestigieuze Voetbal Rijnmond Cup te winnen en de Cup daadwerkelijk mee naar huis te kunnen nemen.

De MO13 werd winterkampioen en promoveerde naar de 1e klasse met de winterstop. Vervolgens werden ze als nieuwkomer nog geen 4 maanden later in de 1e klasse ook daar kampioen. Vervolgens speelden ze ook de finale voor de Rijnmond Cup, werden winnaar van de Hoeksewaard Bokaal en wonnen ze het NK kampioen Talenten toernooi.

Onze MO15-1 verloor ternauwernood de HWB finale en heeft het seizoen in de top van de 1e klasse afgesloten. MO15-2 deed keurig mee in de 2e klasse met bijna alleen maar 1e MO15-teams. Het komende seizoen hebben we maar liefst 3 MO15 teams.

De MO17-1 werd kampioen in de 2e klasse en MO19 wist zich keurig te handhaven bij de 1e vier in een lastige 1eklasse.

Ter afsluiting van het seizoen zijn alle meisjes/vrouwen teams naar een meerdaags toernooi geweest om met veel plezier te voetballen en na te genieten van weer een leuk en gezellig seizoen.

Denk jij als meisje nu; ‘hé dat klinkt superleuk en dat wil ik ook’, stuur dan een e-mail aan [email protected] .

 

Door Halvari

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.