Op 21 augustus 2022 is het 51 jaar geleden dat pastoor Litjens in Maastricht tot priester werd gewijd. Ter gelegenheid van dit jubileum zal op zondag 21 augustus om 10.00 uur in de O.L.V. kapel van Lourdes op ‘t Schoor in Nederweert, een plechtige Eucharistieviering tot dankzegging worden opgedragen waarin de jubilaris hoofdcelebrant zal zijn.

Pastoor Sjef Litjens

“Door corona is deze feestelijke gebeurtenis vorig jaar niet door kunnen gaan, maar nu willen we hem toch even in het zonnetje zetten! Iedereen die pastoor Litjens een warm hart toedraagt is hierbij van harte uitgenodigd”, aldus het Kapelbestuur O.L.V. van Lourdes op ‘t Schoor.

Het bericht Pastoor Sjef Litjens 50 + 1 jaar Priester verscheen eerst op Nederweert24.

Door Halvari

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.