MAASSLUIS- Tot en met 9 september is de G.A. Brederolaan in Maassluis afgesloten wegens werkzaamheden aan het riool. Tijdens de werkzaamheden kan de G.A. Brederolaan niet worden gebruikt en is de Van der Horststraat het alternatief voor verkeer en andere weggebruikers.

Een aantal rioolputten en een klein stukje riool worden aangepast. Hiervoor is het noodzakelijk dat een gedeelte van het kruispunt G.A. Brederolaan/Constantijn Huygensstraat (voor het witte kerkje) tijdelijk wordt afgesloten.

In het voorjaar zijn de woningen aan de G.A. Brederolaan nummers 2 tot en met 35 in opdracht van Maasdelta gesloopt om plaats te maken voor nieuwbouwwoningen. Om de bouwwerkzaamheden veilig te kunnen uitvoeren is een aantal maatregelen van kracht die van invloed zijn op de omgeving.

The post RIOOLWERKZAAMHEDEN G.A. BREDEROLAAN MAASSLUIS appeared first on Schiedams Nieuws.

Door Halvari

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.