SCHIEDAM- De totale duisternis in een groot deel van Schiedam-Oost lijkt doorbroken nu een aantal straatlantaarns overdag branden. Op de Buys Ballotsingel en in de Edisonstraat doen diverse lampen het ruim na zonsopkomst. Afgelopen nacht was het in veel straten in Oost nog aardedonker.

In juni 2019 deden zich soortgelijke problemen voor in de Van Leeuwenhoeck- en Stephensonstraat. De wijktoezichthouder dacht toen dat het dag en nacht branden te maken had met een storingonderzoek door Stedin. De netwerkbeheerder zou bewust de lichtmasten laten branden in de hoop dat de fout zich dan sneller en op de dag openbaart.

Bij vergelijkbare problemen aan de noordrand van Schiedam liet netwerkbeheerder Stedin nog weten dat het verhelpen van een storing vaak meerdere dagen kan duren. Bijvoorbeeld omdat eerst de omwonenden moeten worden geïnformeerd over de geplande stroomonderbreking vanwege de reparatie aan het net.

The post STRAATVERLICHTING SCHIEDAM-OOST BRANDT NU OVERDAG appeared first on Schiedams Nieuws.

Door Halvari

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.