VLAARDINGEN- De 40-jarige Irakese vluchtelingen  Sofian Al Q. uit Vlaardingen verblijft momenteel  in de penitentiaire inrichting Dordrecht. Deze week wordt zijn strafzaak hervat voor de meervoudige strafkamer in Rotterdam.

Al Q. zit vast voor het steekincident, in de nacht van 25 op 26 februari, aan de Westhavenplaats. Daar heeft Al Q. gepoogd de Vlaardinger T.A. van der V. opzettelijk van het leven te beroven, volgens het Openbaar Ministerie (OM), door meermalen met een mes in de wang, het oor en het gezicht te steken van het slachtoffer. Het OM heeft het over het toebrengen van zwaar lichamelijk letsel, terwijl de uitvoering van dat voorgenomen misdrijf niet is voltooid.

The post GEWELDDADIGE VLUCHTELING (40) VLAARDINGEN IN CEL appeared first on Schiedams Nieuws.

Door Halvari

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.