SCHIEDAM- Op zondag 11 september vindt in het Julianapark de eerste editie plaats van het gratis
Schiedam West Festival. Creatieve buurtbewoners bieden tussen 14.00 en 17.00 uur hun zelfgemaakte spullen aan op de MakersMarkt. In de Kletshoek ontmoeten Schiedammers elkaar onder het genot van (gratis) koffie en thee. Bent u een creatieve maker uit Schiedam-West? De organisatie heeft nog een aantal kramen over. Vrijwilligers voor de Kletshoek zijn ook van harte welkom.

Van zelfgemaakte kleding en biologische boeketten tot de allermooiste muziek: Schiedam borrelt van de inspiratie! Creatieve buurtbewoners uit Schiedam-West hebben de handen ineen geslagen. Samen organiseren zij, onder de paraplu van Cultuur Borrelt, het Schiedam West Festival op zondag 11 september in het Julianapark met een MakersMarkt en een Kletshoek. Een nieuw en gratis evenement waar buurtbewoners hun zelfgemaakte producten verkopen en een plek waar ze elkaar kunnen ontmoeten voor een gezellig praatje en een spelletje. Na een tijd waarin veel mensen op zichzelf waren aangewezen is het hoog tijd voor een feestelijke bijeenkomst om elkaar te ontmoeten en beter te leren kennen.

Er zijn nog een aantal kramen beschikbaar op zondag 11 september tijdens de MakersMarkt voor creatieve buurtbewoners uit Schiedam-West. Dankzij de steun van Cultuur Borrelt zijn hier geen kosten aan verbonden. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met organisatoren Nicole McMahon en Jitske-Sophie Venema. Dit kan door een e-mail te sturen naar [email protected] met daarin de naam van het bedrijf, welke producten gemaakt worden en in welke straat in Schiedam-West de creatieve ondernemer woont.

Een groot onderdeel van het Schiedam West Festival in het Julianapark is de Kletshoek. Op zondag 11 september kunnen Schiedammers hier terecht om (opnieuw) kennis te maken met andere buurtbewoners. Vertel uw verhaal, schuif aan voor een potje schaken en geniet samen van een (gratis) kop koffie of thee. De organisatie is nog op zoek naar vrijwilligers voor deze Kletshoek. Bent het vriendelijke gezicht dat deze Kletshoek nodig heeft? Stuur een e-mail naar [email protected] met daarin de tijden (tussen 14.00 en 17.00 uur) waarop u beschikbaar bent.

www.instagram.com/schiedamwestfestival
www.facebook.com/SchiedamWestFestival

The post SCHIEDAM-WEST FESTIVAL ZOEKT CREATIEVE BUURTBEWONERS appeared first on Schiedams Nieuws.

Door Halvari

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.