In de Vogelbuurt is op zondag 4 September 2022 een Garagesale. Bewoners in de wijk tussen de Vinkelaan en Nachtegaallaan, vanaf de Reigerlaan tot aan de Kemenadelaan hebben de afgelopen weken hun garages en zolders uitgeplozen en bieden de aangetroffen spullen op deze dag te koop aan.

De Garagesale begint om 10.00 uur en duurt tot 15.00 uur. Een plattegrond met de tientallen locaties is op deze dag verkrijgbaar op Nachtegaallaan 165 en op het grasveld aan de Roodborststraat. Tevens is er een route met pijlen in de wijk uitgezet.

Bewoners uit de wijk die zich nog niet hebben aangemeld kunnen dit nog doen tot 25 Augustus door het briefje wat ze in de brievenbus ontvangen hebben in te leveren op Roodborststraat 6, Nachtegaallaan 165, of een mail naar [email protected]

Door Halvari

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.