Baby Blue trad op tijdens het Kasteeltuinconcert van 12 augustus 2022. De band is ontstaan uit een vriendengroep. Frank, de gitarist, noemt de band een feestband. Hun shows bestaan uit rock, pop, Nederlandstalig, maar ook een beetje hiphop. Ze hebben inmiddels al 700 optredens gehad.

In 2020 gaf de zanger Flemming aan dat hij solo verder wilde. Op zoek naar een nieuwe zanger hebben ze Dion gevonden. De band had gehoord over Dion en contact met hem opgenomen. Dion past heel goed in de band en ook in de vriendengroep.

Baby Blue vindt het erg belangrijk dat ze plezier hebben in hun optredens. Zodra het plezier wegvalt stoppen ze ermee. Maar voorlopig vieren ze volgend jaar hun 10-jarig bestaan. Ze hopen nog lang op te kunnen treden.

Door Halvari

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.