HOEK VAN HOLLAND- Het ontwerpbestemmingsplan ‘Langeweg, Hoek van Holland ligt de komende weken ter inzage. Op donderdag 1 september wordt in gebouw De Hoekstee, Mercatorweg 50, van 17.00 uur tot 19.00 uur, een informatieavond gehouden over het ontwerpbestemmingsplan. De informatieavond kent geen vast programma. U kunt op elk tijdstip tussen 17.00 uur en 19.00 uur binnenkomen en het ontwerpbestemmingsplan inzien. Er zijn verschillende ambtenaren en vertegenwoordigers van de initiatiefnemers aanwezig aan wie u vragen kunt stellen over de inhoud van het ontwerpbestemmingsplan dat ter inzage ligt.

De gemeente Rotterdam heeft het plan voor honderdvijftig appartementen aan de Langeweg in Hoek van Holland gegund aan Van Omme & de Groot Projectontwikkelaars en Bouwers uit Rotterdam. Het complex telt honderdvijftig vrije sector huur- en koopwoningen voor jongeren en vitale ouderen uit Hoek van Holland en regio.

De locatie waar de appartementen komen biedt aan de zuidwestkant zicht op de Nieuwe Waterweg en aan de noordoostkant ligt het park Roomse Duin. Het groen en de gebouwen worden op een natuurlijke manier met elkaar verweven. De appartementen worden verspreid over zes gebouwen, variërend in hoogte tussen vijf en acht etages.

The post INZAGE BESTEMMINGSPLAN WONINGBOUW LANGEWEG HOEK VAN HOLLAND appeared first on Schiedams Nieuws.

Door Halvari

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.