Het is belangrijk dat kinderen zonder zorgen naar school kunnen gaan, benodigde spullen kunnen kopen en van hun vrije tijd kunnen genieten. Voor gezinnen die het niet zo breed hebben, is er het Kindpakket. Het Kindpakket biedt voordelige / kosteloze faciliteiten zoals een sportabonnement, ontbijtjes, culturele activiteiten, kleding, een verjaardagsbox en nog veel meer.

Kindpakket

Aanvragen
Je kunt de faciliteiten uit het Kindpakket aanvragen als ouder, verzorger of hulpinstantie, voor kinderen die wonen in de gemeente Nederweert. Alle voorzieningen staan op deze website. Per voorziening zie je voor welke kinderen het bedoeld is, hoe je het kunt aanvragen en aan welke voorwaarden je moet voldoen.

Het bericht Kindpakket, omdat elk kind moet kunnen meedoen verscheen eerst op Nederweert24.

Door Halvari

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.