VLAARDINGEN- Bij een havenbedrijf in Vlaardingen is een zeecontainer gestolen met daarin zogenaamde mondmaskers (materiaal uitsluitend geschikt voor chirurgisch gebruik). De 47-jarige J. F. S. uit Oisterwijk staat terecht voor het verdwijnen van de container op 6 december 2020.

Volgens het Openbaar Ministerie is de container weggenomen van het terrein van DL Freight management. Daarbij zou de verdachte zich de toegang tot de plaats van het misdrijf hebben verschaft door middel van braak. Ook zou door S. de verzegeling van de container zijn verbroken en een vrachtwagen aan de trailer van de container zijn gekoppeld.

De container verdwijnt midden in de piek van de covidzwendel. Een door politiek en media aan elkaar gefantaseerde ‘pandemie’, in het belang van de globalistische elite, die de niet werkzame maskers als beschermingsmiddel presenteren tegen een verkoudheid.

The post CONTAINER VOL MONDMASKERS VERDWIJNT IN VLAARDINGEN appeared first on Schiedams Nieuws.

Door Halvari

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.