Coevorden/regio – Eind oktober verblijden wij (TweeVier in samenwerking met Esselien de Groot) jullie met een nieuw A4 fullcolour glossy magazine, huis aan huis verspreid in de hele gemeente: Coevorden Magazine.

Hierin zullen mooie artikelen verschijnen over de Ganzenmarkt, de Daoler Tuun en Herman Roozen, Stripmaker des Vaderlands.

In Werknemer Gezocht delen we verhalen van de werkvloer van bedrijven/organisaties als Megadump Dalen, Langeland Borgman, Saxenburgh en Bakker Groep.

In de rubriek Vraag het de Specialist zullen diverse lokale en regionale ondernemers hun kennis en adviezen delen rondom veelgestelde vragen uit hun branche.

Ook besteden we aandacht aan zorg & gezondheid, onderwijs, kind & gezin, wonen & bouwen en lokale specialisten met artikelen, columns, reportages en advertenties.

En het mooie is, het enthousiasme is zo groot, dat we nu al met zekerheid kunnen zeggen dat we ook volgend jaar minimaal twee edities zullen uitbrengen van Coevorden Magazine.

Deelnemen?

Wil je ook nog deelnemen met een mooi artikel of advertentie tegen zeer lage kosten? Neem dan gerust contact op met ons op voor meer informatie of de mogelijkheden. Dat kan door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 0598-769068.

Hieronder staan de cover van het magazine en enkele voorbeelden uit de andere magazines die TweeVier uitgeeft.

Het bericht Het nieuwe Coevorden Magazine komt eraan! verscheen eerst op Coevorder Nieuws.

Door Halvari

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.