De winkel moet leeg voor een spectaculaire verbouwing. 

De winkel van Pleunis Mode krijgt een totale make-over en is zo weer helemaal van deze tijd. Zowel binnen als buiten gaan ze aan de slag en daar hebben ze flink wat plaats voor nodig. Daarom starten ze met de verbouwingsopruiming. Zo kunnen de vakmannen en vakvrouwen in een vrijwel lege winkel aan de slag. Help jij mee de winkel leeg te krijgen?

Verbouwingsopruiming Pleunis Mode

Bij aankoop van 3 stuks krijg je 30% korting op alles en daarnaast zijn er koopjes met kortingen tot wel 70%. Kom gerust kijken, ze hebben nog ruime keuze in de maten 34 t/m 48. De winter moet tenslotte nog beginnen.

Advies
Ook in de verbouwingsopruiming adviseert het team van Pleunis Mode je op een eerlijke en prettige manier met oog voor detail. En als de kleding niet 100% perfect zit, vermaken zij het in hun eigen atelier. Zoek je nog iets bijzonders voor de feestdagen. Bij de sfeervolle kleding hebben ze passende en verrassende accessoires die je net wat mooier voor de dag laten komen. Bij Pleunis mode vind je kleding van de merken Br&dy, ZoSo, Smashed Lemon, Esqualo, Myrna by NED, Bianca, Taifun, Lizzy&Coco, Betty Barclay, Batida, Gil Bret, Select by Hermann Lange, Marble, Leo&Ugo, Juffrouw Jansen,Via Appia, Brax, Toni Dress, Rosner, Gerry Weber, FrankWalder, Gollé Haug, Sommermann, Milo, Beaumont, Etage en Lebek.

Pleunis Mode laat je stralen; ook in de donkere wintermaanden!

Volg ze op Facebook en Instagram en zij houden je op de hoogte van hun
acties en voortgang!

Het bericht Verbouwingsopruiming bij Pleunis Mode verscheen eerst op Nederweert24.

Door Halvari

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.