ROTTERDAM- Zaterdag verricht burgemeester Ahmed Aboutaleb (PvdA) de feestelijke opening van het 10e seizoen van Schaatsbaan Rotterdam aan het Toepad in De Esch. Om dat te vieren zijn die dag de entreekaarten gratis en is er overdag een speciaal programma voor kinderen en ’s avonds een silent disco op de funbaan.

De officiële opening vindt zaterdag plaats tussen 18.00–18.30 uur op het ijs van de 400–meterbaan.

Voor de laatste voorbereidingen en opbouw voor de openingshandeling is de 400–meterbaan op 26 november kort afgesloten vanaf de dweilpauze van 15.45 uur. Na deze dweilpauze is de 400–meterbaan kort afgesloten. De Funbaan is wel geopend. Vanaf 18.00 uur bent u weer van welkom op het ijs om de opening bij te wonen.

The post BURGEMEESTER OPENT SCHAATSBAAN ROTTERDAM appeared first on Schiedams Nieuws.

Door Halvari

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.