SCHIEDAM- Mustafa I. (53) uit Vlaardingen-Holy moet deze week verschijnen voor de meervoudige strafkamer in Rotterdam, op verdenking van een hele reeks (gewelddadige) winkeldiefstallen.

Volgens het Openbaar Ministerie (OM) stal de Turk op 9 oktober flesjes Lipton Ice Tea bij Albert Heijn in het Hof van Spaland te Schiedam.

Op 30 juli is hij betrapt bij het Kruidvat in het Hof van Spaland 18 bij de diefstal van verzorgingsproducten. In een poging aan zijn staandehouding te ontkomen poogt de man met zijn scootmobiel op drie mensen in te rijden. Hierbij grijpt I. naar de arm van een van zijn tegenstanders, houdt deze vast en trekt een (stanley)mes, althans een scherp en puntig voorwerp. Hiermee worden vervolgens zwaaiende bewegingen gemaakt in de richting van drie mensen. Ook wordt door I. geslagen en gestompt.

Een week eerder, op 24 juli, is de man bij hetzelfde Kruitvat in Schiedam-Groenoord ook al betrapt op de diefstal van voedingssupplementen, verzorgingsproducten en bestrijdingsmiddelen.

Ook in zijn woonplaats Vlaardingen slaat I. toe. Op 8 mei wordt de Vlaardinse D. P. mishandeld door (met kracht) in het gezicht, althans op het hoofd, van P. te krabben en te grijpen.

Bij de vestiging van het Kruidvat in winkelcentrum De Loper worden op 9 april verpakkingen met haarverf gestolen door I., volgens het OM.

The post GEWELDDADIGE WINKELDIEF (53) SCHIEDAM MET SCOOTMOBIEL appeared first on Schiedams Nieuws.

Door Halvari

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.