Oud-Beijerland – Modelbouw is tegenwoordig weer helemaal hot gezien de populariteit van televisieprogramma’s over modelbouw. Dat is niet verwonderlijk, want hoe leuk is het om zelf iets te kunnen maken? In het Hoeksch MaakLokaal kunnen kinderen één keer in de maand terecht voor model vliegtuigbouw onder leiding van echte modelvliegers. Zo worden ze goed op weg geholpen bij deze leuke en leerzame hobby. 

Deze maand leren kinderen snel een vliegtuig bouwen dat met elastiek wordt aangedreven. Ze worden daarbij geholpen door echte modelvliegers. Zij zijn bouwers die met een zender grote modelvliegtuigen op afstand kunnen besturen. De middag wordt afgesloten met een flight simulator.

Het is op woensdag 7 december van 14:00 uur tot 16:00 uur. Leeftijd: 8+. Kosten voor deelnemer is € 6,10 met biebpas, € 7,- zonder biebpas, € 5,20 met een plusabonnement. Aanmelden kan via de agenda van de website van de Bibliotheek 

Elke maand wordt door de modelvliegtuigbouwers Hoeksche Waard een activiteit georganiseerd in het kader van beweging, aerodynamica, modelbouw en bevat tevens een wedstrijdelement. Ideeën van de deelnemers voor meer workshops zijn welkom. Let op, een modelvliegtuig maken is een precies werkje.

Houd de agenda van de bibliotheek (bibliotheekhoekschewaard.nl) in de gaten voor meer leuke activiteiten in het Hoeksch MaakLokaal.

Door Halvari

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.