ROTTERDAM- Het slachtoffer van het steekincident op het Zuidplein in Rotterdam betreft een man die een buschauffeur van de RET in bescherming nam.

Aanleiding van het steekincident was een discussie tussen de buschauffeur en twee jonge mannen die de bus binnenkwamen. Ze bedreigden hem en de chauffeur werd zelfs bespuugd. De 43-jarige man uit Rotterdam nam het op voor de buschauffeur. De kleinste jongen trok een mes en stak de man vervolgens meerdere keren. De verwondingen bleken mee te vallen. De man is wel uit voorzorg naar het ziekenhuis gebracht. De jongens zijn er vandoor gegaan richting het zwembad op de Carnissesingel.

Camerabeelden en sporen zijn veiliggesteld. Het onderzoek is in volle gang. De jongens zijn donker getint en droegen donkere kleding. De kleinste jongen had onder zijn hoody een wit shirt met een bruine onderkant. Heeft u iets gezien of gehoord? Heeft u informatie wat van belang kan zijn voor het onderzoek. Bel dan 0900-8844 of anoniem 0800-7000.

The post STEEKINCIDENT ZUIDPLEIN ROTTERDAM ONTSTOND IN BUS RET appeared first on Schiedams Nieuws.

Door Halvari

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.