Op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 december presenteren toneelgroep Het Scherm Open en de buurtvereniging Heidebuurt in Oos Hoes een klucht van Maurits Keyser ‘Devoot en Despoot’.

Waat ein Sjienheilig Gedoons

Misverstanden. Paniek. Chaos. Bedrog. Intriges. Jaloezie. Rotstreken. Gekonkel, gevaar en verwarring. Allemaal dingen die je normaal gesproken niet in een klooster zou verwachten. Maar is dat wel zo?

Moeder Overste is ziek en dat zorgt voor problemen in het nonnenklooster. Zo ambitieus als de ene non is om het leiderschap over te nemen, zo ongeboeid zijn de anderen. Het bezoek van een hongerige pastoor, een vreemde kardinaal en een onuitstaanbare dame, zorgt voor de nodige spanningen in deze vrome en heilige omgeving. En waarom is dat ‘hoofdkussen’ eigenlijk zo belangrijk?

Kaartverkoop
De voorstellingen op vrijdag 16 en zaterdag 17 december beginnen om 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur. De voorstelling op zondag 18 december begint om 14.00 uur en is de zaal open om 13.30 uur. De entree bedraagt €10,- incl 1 consumptie. Kaartjes zijn verkrijgbaar via de website. Adres: Buurtvereniging Heidebuurt Oos Hoes, Heide 29 in Heythuysen.

Het bericht Toneel in Oos Hoes ‘Waat ein Sjienheilig Gedoons’ verscheen eerst op Nederweert24.

Door Halvari

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.