Vrijdag 16 december wordt er weer, na 2 jaar stilte, voor de 8e keer een gezellige Kerstmarkt op het Thomasplein in Ospeldijk georganiseerd.

Kerstmarkt Thomashuis Ospeldijk

De markt begint om 18.30 uur en eindigt om 21.30 uur. Maria, Jozef en kindje Jezus hebben ook weer een plek gevonden in de kerststal. Dit jaar kun je genieten van warme chocomel, glühwein, thee, koffie en vers gebakken wafels. Diverse hobbyisten en plaatselijke ondernemers bieden je graag hun eigen gemaakte/ingekochte artikelen aan.

De Kerstman en zijn vrouwtje zijn ook weer aanwezig op het Thomasplein Ospeldijk en als verrassing zal Olaf, de sneeuwman uit Frozen, langs komen in Ospeldijk. Tevens is er een loterij met mooie prijzen gesponsord door o.a. de deelnemers van de markt, vrienden van het Thomashuis en sponsoren. Om 21.00 uur starten we met de trekking van de loterij.

Vanuit het Omgevingsfonds Windpark Ospeldijk is er een mooi bedrag ontvangen voor aanschaf van nieuwe materialen. Het fonds is bedoeld voor gemeenschappelijke, duurzame projecten in de directe omgeving van de molens.

Voor meer informatie mail je naar [email protected]

Het bericht Kerstmarkt Thomashuis Ospeldijk 16 december 2022 verscheen eerst op Nederweert24.

Door Halvari

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.