De donkere dagen voor kerst naderen en hoewel de sint nog in het land is, maakt Vledder zich op voor een ware kerstbeleving. Op zaterdag 10 december vindt de Kerstmarkt plaats in de Dorpsstraat. Van 12.30 tot 19.00 uur kan iedereen zijn of haar kerstinkopen doen bij de mooi versierde en verlichte kramen op de Kerstmarkt. Ook de levende kerststal ontbreekt niet en de kans is groot dat bezoekers de kerstman tegen het lijf te lopen. Tijdens de Kerstmarkt is in de kerk het Kerstfestival met diverse koren. Buiten op de Kerstmarkt zijn er diverse optredens en kinderen kunnen met een strippenkaart deelnemen aan allerlei leuke activiteiten. Aanmelden voor een kraam is nog mogelijk, opgave via telefoonnummer 06 50 88 46 14.

RTV Meppel/foto Pixabay

Door Halvari

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.