Op woensdagavond 7 december 2022 vanaf 19:30 tot ong. 22:00 vindt er een bijeenkomst plaats met het thema: ‘Geboorte van een gezin…” Buurthuis Me Mekaer, Kerkstraat 73, 3291AK in Strijen.

Het krijgen van kinderen is niet alleen een hele verantwoording, waar bij je als ouders ineens de zorg voor je pasgeboren baby op je moet nemen, er veranderen meteen ook een heleboel aspecten van je leven waar je misschien van tevoren niet bij stil hebt gestaan.

Op deze avond krijg je van Fanny en Eduard Bertens concrete handvatten en tips, die je op deze veranderingen voorbereiden en je helpen hiermee om te gaan, ook als je al kinderen hebt (0-4 jaar). Ze gaan verder in op de verschillende aspecten; wat doet het krijgen van kinderen met je relatie, wat voor effect heeft de rolverandering en hoe ga je op een effectieve manier om met lastige situaties? Er is voldoende tijd voor al je vragen!

Interesse of nieuwsgierig geworden?

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via het volgende e-mailadres: [email protected]

Heeft u na het lezen van dit bericht vragen?

U kunt zich wenden tot Diana Kievit via bovengenoemd e-mailadres.

Voor meer informatie: www.cafegezienhw.nl en www.oudershw.nl

Door Halvari

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.