Op vrijdagochtend werd om 08.00 uur de nieuwe ALDI-vestiging aan de Burgemeester Hobusstraat 33 in Nederweert feestelijk geopend door filiaalleider Michel Huberts. De sfeer, de inrichting en het assortiment in de winkel zijn verrassend en vernieuwd.

Aldi Nederweert

De winkel in Nederweert biedt hiermee de meest recente ALDI-formule. Zo liggen direct bij binnenkomst versproducten zoals groente, fruit, vis en vlees. Ook komt de geur van afgebakken brood je meteen tegemoet. De goed geteste en prijswinnende producten, bekend als de Trots van ALDI, zijn het bewijs dat naast de beste prijs, hoge kwaliteit bij ALDI hoog in het vaandel staat.

Kraskaarten en tegoedbonnen
Altijd prijs bij de feestelijke opening van ALDI Nederweert? Natuurlijk wel! Kras en win. De eerste vierhonderd klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 20,- aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op de kraskaarten staan prijzen als een retro platenspeler en accu-kruimelzuiger of tegoedbonnen van maximaal € 250,-. Voor klanten die naast het net vissen is er, zolang de voorraad strekt, een gratis herbruikbare ALDI-tas. Iedereen is van harte welkom.

De openingstijden van de nieuwe Aldi zijn op maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur en op zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

 

Het bericht Opening Aldi Nederweert verscheen eerst op Nederweert24.

Door Halvari

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.