VLAARDINGEN- De eerste hoogbouw verschijnt op het terrein van het voormalige Shell-sportpark Vijfsluizen in Vlaardingen-Babberspolder. Naar verwachting zullen de eerste bewoners de wijk betrekken in 2023 en de laatste in 2025.

In september is op de bouwplaats aan de Meester L.A. Kesperweg het feestelijke startsein gegeven voor de bouw. Alleen de oude sporthal is blijven staan. Het plan is om hier zorgunits te realiseren. Ook wordt gesproken over kleine commerciële activiteiten. Voorwaarde is wel dat het pand door de initiatiefnemers niet helemaal wordt afgesloten. Inmiddels is wel een streep gehaald door het plan voor een zwemvijver bij Park Vijfsluizen.

Heijmans Vastgoed werkt op het park aan 300 zogenaamde duurzame, toekomstbestendige woningen en appartementen. De ontwikkelaar prijst de toekomstige woonwijk aan als ‘een natuurlijke oase middenin een rauw en grootstedelijk gebied. Een droomplek voor wie in de Randstad werkt, maar graag thuiskomt in het groen. Een plek om te genieten van de rust, van het uitzicht op bomen en het gekwaak van kikkers.’

The post EERSTE HOOGBOUW VERSCHIJNT OP VIJFSLUIZEN VLAARDINGEN appeared first on Rijnmond Nieuws.

Door Halvari

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.