DEVENTER – Feest bij Van Vuuren Mode! Zaterdag 4 februari is de winkel van Van Vuuren Mode aan de Smedenstraat 35 in Deventer feestelijk geopend met een hapje en een drankje en een feestelijke korting. Bent u al langs geweest?

Van Vuuren Mode is een damesmodezaak met grote merken zoals Micha, Soulmate, Gerry Weber, Taifun, Gardeur en nog veel meer. Het vertrouwde team van mode-adviseuses Gilda, Tessa en Mirjam staan klaar om u te helpen bij het vinden van een perfecte outfit.

Tot en met 18 februari hebben wij in Deventer een leuke openingsaanbieding. 20% korting op de gehele collectie. Ook op onze nieuwe voorjaarscollectie.

Wanneer u zich inschrijft in ons klantenbestand bent u altijd als eerste op de hoogte van onze kortingen en aanbiedingen. Daarnaast spaart u punten op uw aankopen en ontvangt u 2x per jaar een modecheque. Deze modecheque is direct te besteden in ons filiaal. Voor meer informatie en onze prachtige collectie bent u van harte welkom aan de Smedenstraat 35 of bezoek onze website www.vanvuurenmode.nl

Het bericht Feest bij Van Vuuren Mode in Deventer! verscheen eerst op Het Deventer Nieuws.

Door Halvari

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.