Strijen – Altijd al een keer lekker willen meezingen met de bekende hits van ABBA? Dat kan nu! Op donderdagavond 23 februari 2023 verzorgt de Bibliotheek Hoeksche Waard in Streona een gezellige sing along filmavond. Op het witte doek vertoont de bibliotheek de film Mamma Mia!

Donna runt als single moeder een hotel op een zonnig Grieks eiland. Haar twintigjarige dochter Sophie staat op het punt om te trouwen en wil voor haar huwelijk dolgraag weten wie haar vader is. Bij het lezen van haar moeders dagboek ontdekt ze dat er drie mogelijke kandidaten zijn. Ze nodigt de mannen in het geheim uit voor haar huwelijk. De heren denken echter dat de uitnodiging afkomstig is van Donna. In de volgende turbulente uren bloeit er nieuwe liefde op en oude romances vatten opnieuw vlam.

Kom lekker meezingen met deze komische en romantische feelgood movie. Geen probleem als je geen goede zangstem hebt… van samen zingen word je blij! Niets is te gek dus kom gerust in je ABBA-outfit en neem de volgende items mee:

Een microfoon – een föhn of bus deodorant mag ook
Briefgeld – om mee te zwaaien bij Money Money Money
Uw bruidsluier – om op te doen bij de bruiloft
Andere leuke rekwisieten.

Ken je niet alle liedjes uit je hoofd? Geen probleem, de bibliotheek heeft de teksten op papier. In de pauze is er gelegenheid om wat te drinken en zal het publiek de mooist verklede bezoeker kiezen.

Datum: 23 februari 2023
Locatie: Stockholmplein 6 3291 TP Strijen
Tijd 19.30 (zaal open om 19.15 uur) – 22.00 uur (met pauze)

Graag vooraf aanmelden via www.debhw.nl/actueel/agenda. Kosten € 4,00 (basisabonnement), € 3,00 (plusabonnement) en € 5,00 (niet-leden).

Door Halvari

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.